donderdag 19 maart 2015

Meer informatie over de LED sensor !

Naar aanleiding van een aantal vragen, hierbij een uitgebreidere toelichting over de werking van de LED-sensor, welke standaard is ingebouwd in de collectie Q-mirrors LED spiegels. http://www.sanicare.nl/index.php?cPath=44_83_93

vrijdag 13 maart 2015

Soft-close toiletzitting met kliksysteem !

 
EZ 320W - Sanicare soft-close toiletzitting - wit
Een universele duroplast softclose zitting. Voorzien van witte, anti-slip bumpers met hoge weerstand waarde. Inclusief universele chroom kleurige metalen scharnieren. Door het eenvoudige easy-klik-systeem is de zitting met één handeling op het closet te monteren of er af te halen. Hierdoor is onderhoud en schoonmaak van de zitting en het closet makkelijk en goed uitvoerbaar.
 Voor meer informatie: klik hier !

donderdag 12 maart 2015

Nu online: Technische tekening verkort wandcloset !

 
 
 
 Technische informatie Sanicare verkort wandcloset. Bij kleinere toiletten is het van belang de ruimte optimaal te benutten. Wij zijn u daarbij graag van dienst. Nieuw in het assortiment hebben we dan ook een verkort wandcloset van slechts 47,5 x 34,7 cm. Daarbij bieden wij een luxe zitting aan, die qua pasvorm mooi aansluit. Bij deze zitting valt de deksel over de bril en sluit aan op het geheel van het toilet. Dit geeft een compacte uitstraling en zal daardoor ook optisch mooi passen in kleinere ruimtes. Uiteraard ook als soft-close uitvoering leverbaar.

Tip !
Gebruikelijk bij verkorte wandclosets is dat er een spoelbegrenzer wordt toegepast, indien de waterval te hard is.
 

 

woensdag 11 maart 2015

Nu online: technische tekening Rimfree verkort wandcloset !

Tip ! Stel de spoeling terug naar een 4 - 4,5 liter spoeling voor een goed resultaat. Meer is ook niet nodig! Gebruikelijk bij verkorte wandclosets is dat er een spoelbegrenzer wordt toegepast, indien de waterval te hard is. Gezien dit een Rimfree en verkort wandcloset is, adviseren wij dit ook voor dit wandcloset.