vrijdag 20 februari 2015

WC ontkalken / Toilet ontkalken

Toilet ontkalken:
Door je toilet te ontkalken kun je de hardnekkige kalkaanslag in je toiletpot verwijderen. Indien dit niet verwijderd of niet goed verwijderd wordt, zullen op deze plekken de kalkaanslag verergeren door de gemakkelijke aanhechting.  Kalkaanslag kun je weghalen met een ontkalkingsmiddel. Naast het regelmatig reinigen van het toilet is het daarom  ook belangrijk je toilet zo nu en dan te ontkalken.

1. Spoel het toilet eerst een keer door. Schep met een bakje zoveel mogelijk water uit het toilet, tot er nog een klein laagje water over is. Het spoelwater verdunt namelijk het ontkalkingsmiddel, waardoor het minder goed werkt. Haal niet al het water weg, want dan doorbreek je het waterslot en krijg je stank uit het riool!

2. Maak een schuurspons nat en doe het ontkalkingsmiddel op de schuurspons. Gebruik nooit een stalenschuurspons, dat zorg voor krassen.  Zorg dat je het middel niet in je ogen krijgt en gebruik handschoenen om brosse nagels te voorkomen.

3. Wrijf de binnenkant van het toilet rondom goed in met het ontkalkingsmiddel, waarbij je de pot goed opschuurt. Doe dit vooral goed onder de rand en bij de waterlijn.

4. Laat het middel ongeveer  5 minuten intrekken, zodat de kalk goed kan oplossen.

5. Wrijf dan weer goed de binnenkant van het toilet, waarbij je de pot goed opschuurt.

6. Spoel de wc weer door en kijk of alle kalkaanslag is verwijderd. Is niet alle aanslag verwijderd, wrijf de pot dan nog een keer in met het ontkalkingsmiddel en herhaal de handeling. Is alle kalk verwijderd, gooi dan het uitgeschepte water terug en maak de rest van het toilet schoon.

Als er veel kalk in de toiletpot zit dan is de kans groot dat je het ontkalken nog een aantal keren moet herhalen. Zie het als het schillen van een ui. Laagje voor laagje haal je het kalk uit de wc pot. Als het kalk eenmaal uit de toiletpot is, is het een kwestie van bijhouden.

Meer informatie: http://www.sanicare.nl/Tipsenadviezen.php
Of bekijk dit filmpje eens: http://youtu.be/zftJcNzth9U
Het Sanicare team
http://www.sanicare.nl

dinsdag 17 februari 2015

Sanicare Badmeubel Atlanta.......


Meer afbeeldingen van het badmeubel Atlanta. Luxe en robuust badmeubel ! De wastafel is keramisch en voor een keramische wastafel is dit een uiterst mooi en strak model met een subtiele rand. Wist u dat het badmeubel Atlanta nu ook leverbaar is in de nieuwe warme kleur grijs eiken en ontzettend veel opties heeft? Wat denkt u bijvoorbeeld van een spiegel met led en handsensor of een luxe spiegelkast, een half hoge kolomkast of een vierdeurs kolomkast, of toch liever een kolomkast met een wasmand......... Op www.sanicare.nl vind u meer informatie en zijn er van dit meubel nieuwe afbeeldingen toegevoegd in alle kleuren en maten.

woensdag 11 februari 2015

Voor Valentijnsdag introduceren wij......



De gehele collectie Key West is nu ook leverbaar in de warme kleur Truffel!

Waarom is de Key West 100 cm. het "Valentijns Meubel" ?

Luxe:
Dit meubel is voorzien van twee ruime soft-close lades van het bekende merk Blum.

Compact maar toch voor twee:
Een tweepersoon meubel (met twee kraangaten) en toch maar 100 cm. breed !

Functionaliteit:
Mooie brede keramische diepe wasbak !

Uitstraling:
Strak qua vormgeving voor in de moderne badkamer.
En juist in die moderne stijlen is de uitvoeringen in de nieuwe kleur "Truffel" de warme finishing touch.

Kortom, een meubel voor hem en voor haar !

Meer foto's volgen z.s.m op www.sanicare.nl.

vrijdag 6 februari 2015

NIEUW! Rimfree Verkort Wandcloset


 
NIEUW ! Rimfree Verkort Wandcloset ! Moderne vormgeving, makkelijk schoon te maken, geen spoelrand, minder water per spoeling, verkort ! Het Rimfree verkort wandcloset van Sanicare. Daarbij bieden wij een luxe zitting aan, die qua pasvorm mooi aansluit. Bij deze zitting valt de deksel over de bril en sluit aan op het geheel van het toilet. Dit geeft een mooie compacte uitstraling. Uiteraard ook als soft-close uitvoering leverbaar.

Nieuw Rimfree Verkort Wandcloset !

http://www.sanicare.nl/product_info.php?cPath=25_77&products_id=329
 
Rimfree verkort wandcloset. Moderne vormgeving, makkelijk schoon te maken, geen spoelrand, minder water per spoeling, verkort ! Het Rimfree verkort wandcloset van Sanicare. Daarbij bieden wij een luxe zitting aan, die qua pasvorm mooi aansluit. Bij deze zitting valt de deksel over de bril en sluit aan op het geheel van het toilet. Dit geeft een mooie compacte uitstraling. Uiteraard ook als soft-close uitvoering leverbaar.
 

donderdag 5 februari 2015

NIEUW Verkort wandcloset van slechts 47,5 x 34,7 cm.

http://www.sanicare.nl/product_info.php?cPath=25_77&products_id=330
Bij kleinere toiletten is het van belang de ruimte optimaal te benutten. Wij zijn u daarbij graag van dienst. Nieuw in het assortiment hebben we dan ook een verkort wandcloset van slechts 47,5 x 34,7 cm. Daarbij bieden wij een luxe zitting aan, die qua pasvorm mooi aansluit. Bij deze zitting valt de deksel over de bril en sluit aan op het geheel van het toilet. Dit geeft een compacte uitstraling en zal daardoor ook optisch mooi passen in kleinere ruimtes. Uiteraard ook als soft-close uitvoering leverbaar. Hij is per direct leverbaar !

woensdag 4 februari 2015

Nieuw LED spiegelverlichting Veronica in chroom en mat chroom !

http://www.sanicare.nl/product_info.php?cPath=47&products_id=327
 
 
 
Ledverlichting Veronica: klinkt bekend, maar let op !

In de Sanicare collectie spiegelverlichting is de lamp Veronica een vertrouwde naam. Klopt, maar dan als halogeen uitvoering. Gezien deze lamp zeer geliefd is, introduceren we nu ook de Veronica LED uitvoering!

De moderne vormgeving en zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding is uiteraard dan ook van toepassing op deze LED editie.  De Veronica LED is 30 cm breed en leverbaar in mat chroom en chroom.

Led verlichting:

Het meest optimale licht voor in de badkamer krijgt u, als u kiest voor verlichting aan de bovenzijde van de spiegel en/of aan de zijkant van de spiegel. Op deze manier heeft u geen last van schaduwen en wordt uw gezicht het best verlicht.

Met led-verlichting kunt u energie besparen, waardoor u de co2-uitstoot terug kunt brengen. Ledverlichting wint daarnaast steeds meer aan populariteit, vanwege de duurzaamheid van de lampen. Bovendien is ledverlichting veel minder gevoelig voor trillingen, in vergelijking met de overige lichtbronnen waar u uit kunt kiezen. Gezien ledverlichting niet heet wordt, zorgt het voor een grote mate van veiligheid. Daarnaast zorgt ledverlichting voor een meer efficiënt gebruik van energie.

 

maandag 2 februari 2015

NIEUW Led spiegelverlichting Sara !



 
Ledverlichting Sara, luxe en subtiel !

Sara is te plaatsen op een spiegellijst of spiegelkast. Zeer geschikt voor de kleinere badmeubelen. Echter wanneer op een grotere spiegel of spiegelkast twee exemplaren worden geplaatst, geeft dit een zeer luxe uitstraling. Met name bij badmeubelen met twee wasbakken heeft dit een mooi effect.

Led verlichting:

Het meest optimale licht voor in de badkamer krijgt u, als u kiest voor verlichting aan de bovenzijde van de spiegel en/of aan de zijkant van de spiegel. Op deze manier heeft u geen last van schaduwen en wordt uw gezicht het best verlicht.

Met led-verlichting kunt u energie besparen, waardoor u de co2-uitstoot terug kunt brengen. Ledverlichting wint daarnaast steeds meer aan populariteit, vanwege de duurzaamheid van de lampen. Bovendien is ledverlichting veel minder gevoelig voor trillingen, in vergelijking met de overige lichtbronnen waar u uit kunt kiezen. Gezien ledverlichting niet heet wordt, zorgt het voor een grote mate van veiligheid. Daarnaast zorgt ledverlichting voor een meer efficiënt gebruik van energie.