woensdag 27 februari 2013

Sneak Preview !


Sanicare badmeubel Q8 - 100 cm. antraciet
Q8 - 100 cm.

Het is bijna weer het einde van de maand. 1 maart komt er weer een nieuw meubel van de maand. Hier zullen alle Sanicare dealers uiteraard weer van op de hoogte worden gesteld. Het meubel is inmiddels bekend ! Het Sanicare badmeubel Q8 - 100 cm. wordt het meubel van de maand maart 2013. Een design badmeubel van 100 cm. met een wastafel voorzien van twee kraangaten en meerdere opties. Bijvoorbeeld te combineren met een kolomkast, een spiegel met alu omlijsting, een spiegel met tl-verlichting of een spiegelkast. Kortom, een meubel met vele mogelijkheden !

vrijdag 8 februari 2013

ACTIE COMBINATIESETS INBOUWRESERVOIR Schwab

Bij Sanicare kunt u terecht voor een inbouwreservoir van het bekende merk “Schwab”. Voorgemonteerd, zelfdragend, gepoedercoat wc element. De verzinkt stalen montagevoeten zijn traploos instelbaar van 0 tot 20 cm. Inclusief hoekstopkraan, montage en bevestigingstoebehoren. Beschikt over 2 spoelhoeveelheden (6 of 9 liter). Te combineren met drukplaat “Duo Mini” in de kleuren wit, chroom of mat chroom.

Sanicare biedt zijn dealers al lange tijd diverse sets aan met dit inbouwreservoir. Nu is de keuze uitgebreid ! Het wandcloset Sanicare, SaniLusso, SaniWell en SaniArt zijn alle in een combinatie opgenomen. Bent u dealer: Meer informatie over deze combinatie sets kunt u vinden op www.sanicare.nl, nadat u bent ingelogd. 




vrijdag 1 februari 2013

Meubel van de maand februari:
Het badmeubel Q6 !


   

Graag brengen we in de maand februari het badmeubel Q6 onder de aandacht. Een meubelserie met vele mogelijkheden en afmetingen !

Kenmerken: Een badmeubel met alu reling greep, in de afmetingen 60, 80, 100 & 120 cm., voorzien van een mineraalmarmeren wastafel en zelfsluitende / soft-closing lades. Als opties kan er gekozen worden uit een spiegel of spiegelkast, kolomkast 160 cm. en uit de kleuren zijdeglans wit, antraciet en schots-eiken. Bent u een Sanicare dealer, bekijkt u dan snel de specifieke acties voor deze maand in het inlog gedeelte van http://www.sanicare.nl.