vrijdag 25 januari 2013

Het badmeubel van de maand februari - Sanicare badmeubel Q6


De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer bijna voorbij. Wij merken dat veel van onze relaties, zo tegen het einde van deze maand, nog snel gebruik maken van de januari actie. Goed om te merken dat de actie velen heeft bereikt en er ook veel gebruik van is gemaakt. Inmiddels zijn we bezig met het voorbereiden van "Het badmeubel van de maand februari 2013". De definitieve actie zal 1 februari op www.sanicare.nl  te zien zijn, in het inlog gedeelte voor dealers. Om een tipje van de sluier op te lichten: het badkamermeubel Q6 zal hierbij in het middelpunt staan !

Uiteraard houden we u op de hoogte !

woensdag 23 januari 2013

Sanicare radiatoren met electrische toepassingen !


De Sanicare radiatoren recht, gebogen en middenaansluiting zijn ook te plaatsten als electrische radiatoren. Op http://www.sanicare.nl zijn nu de volume specificaties geplaats voor deze radiatoren. Ze zijn dus gewoon te vullen en dus ook zeer goed inzetbaar als electrische radiator. Deze specificaties zijn terug te vinden bij de desbetreffende radiatoren op de website van Sanicare.

maandag 21 januari 2013

Badmeubel serie Q6 / technische tekeningen

Per 1 januari 2013 is officieel de nieuwe badmeubel serie Q6 geïntroduceerd. De serie is te verkrijgen in de afmetingen 60, 80, 100, en 120 cm. Op de website van http://www.sanicare.nl zijn nu de technische tekeningen van de bijbehorende mineraalmarmeren wastafelbladen geplaatst.

woensdag 16 januari 2013

Sanicare Blog geopend

De Sanicare blog is per 16 janari 2013 online gegaan. Via deze blog willen wij iedereen op de hoogte houden van de nieuwsberichten binnen het bedrijf Sanicare. Maar ook weetjes, algemene berichten, etc.